Meditatii la Anatomie

Maria N. - Student

Ofera meditatii la Anatomie, Biologie, Chimie

70 RON/ doua ore

Experienta 3 ani in meditatii
Meditatii Anatomie
Studenta la Facultatea de Medicina Veterinara, ofer meditatii la biologie pentru admiterea la facultate, examenul de Bacalaureat si liceu.Meditatiile se pot face si online.

Andreea D. - Medic

Ofera meditatii la Anatomie, Biologie

100 RON/ doua ore

Experienta 9 ani in meditatii
Meditatii Anatomie
Doctor, ofer meditatii pentru Bac (toate clasele) dar si pregatire pentru admiterea in cadrul Fac. de Medicina generala sau Medicina dentara.Detin materialele necesare pentru a face lectiile usoare si pe intelesul fiecarui elev. Atlase, filmulete explicative, desene si scheme, toate pentru a parcurg...

Andreea S. - Student

Ofera meditatii la Anatomie

80 RON/ doua ore

Experienta 3 ani in meditatii
Meditatii Anatomie
Studenta in anul V la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila ofer meditatii de anatomie pentru promovarea bacalaureatului la biologie XI-XII. Tehnica de invatare este bazata pe discutii, explicatii, desene.

Laura D. - Profesor Universitar

Ofera meditatii la Anatomie, Biologie

100 RON/ doua ore

Experienta 10 ani in meditatii
Meditatii Anatomie
Lector universitar, licentiata in Biologie, cu peste 10 ani de experienta didactica universitara si preuniversitara, evaluator la bacalaureat, ofer meditatii la biologie pentru bacalaureat si admitere la facultate (UMF Bucuresti/Cluj/Iasi/ Brasov/Constanta, medicina veterinara, UNEFS). Dispun de mat...

Alexandru D. - Student

Ofera meditatii la Biologie, Chimie, Anatomie

70 RON/ doua ore

Meditatii Anatomie
Student in anul II la Medicina Generala, ofer meditatii la biologie (anatomie), pentru bacalaureat (ambele specializari) si admitere la Facultatea de Medicina. Voi pregati toate materialele, schemele si imaginile necesare pentru a parcurge materia impreuna.