Despre noi

Va incurajam sa va urmati calea succesului, sa treceti cu bine prin momentele grele si uneori nesigure ale pregatirii dumneavoastra si sa urmariti acest scop cu perseverenta si cu un optimism cladit in realitate pana la obtinerea rezultatului optim. Aceasta cale este adesea dificila, anevoioasa, plina de obstacole si ne poate fi de mare ajutor un ghid, un mentor care sa ne largeasca orizontul gandirii si al oportunitatilor si sa ne arate cum sa ne valorificam potentialul. Un mentor adevarat nu transmite mecanic anumite informatii, el nu ne invata doar o disciplina de specialitate si cateva trucuri utile, ci si principii, idei si reprezentari ale realitatii care isi dovedesc  utilitatea si aplicabilitatea in fiecare zi pe care o traim. La sfarsitul zilei sau la sfarsitul lectiei ne simtim mai bine, mai impacati pentru ca am putut ajunge la un astfel de izvor de cunostinte care ne invata importanta responsabilitatii si a muncii sustinute si ne ajuta sa devenim mai intelepti. In timp suntem transformati, devine vizibil faptul ca am progresat, capatam un caracter bine slefuit, o etica a muncii sanatoasa si suntem gata sa ne confruntam cu problemele din viata reala.

De asemenea, este important sa fim evaluati si sa stim sa ne autoevaluam corect. Nu ne place sa fim criticati atunci cand am depus un efort important, cand am muncit mult, si nici nu este o onoare sa fim laudati fara sa fi facut vreun progres real. Vrem sa avem certitudinea ca am facut o treaba buna, ca am muncit cu folos. Un mentor ne dezvolta gandirea critica si ne ajuta sa ne evaluam corect, obiectiv si astfel putem focaliza eforturile noastre acolo unde avem nevoie si putem urmari cu usurinta progresul nostru pana la rezultatul dorit.

De multe ori, insa, nu avem norocul sa gasim o asemenea persoana in mod direct, din aproape in aproape, prin cunostinte sau din recomandari. Din acest motiv a fost construit BOOK-MENTORS.RO, site-ul meditatorilor din Bucuresti, de unde putem alege, in functie de criteriile dorite, cel mai potrivit meditator. Cateodata este mai important nivelul la care se desfasoara sedintele, alteori ne intereseaza mai mult zona, cartierul in care se desfasoara meditatiile sau metoda de lucru, insa intotdeauna este important sa gasim pe cineva care sa ne inteleaga corect nevoile, sa poata comunica eficient si adecvat cu noi si sa ne transmita informatia si sentimentul potrivit.

Va sfatuim sa consultati cu atentie si rigoare lista de meditatori si anunturi de meditatii afisata pe site, in functie de toate criteriile necesare, si sa faceti o alegere numai atunci cand sunteti siguri ca ati gasit un meditator potrivit.

Nu in ultimul rand, tinem sa precizam specialistilor din toate domeniile, celor care au o anumita calificare, cunostinte folositoare, un talent, oamenilor de buna credinta care au ce impartasi celorlalti si vor in conditii adecvate sa isi transmita cunostintele,  ca se pot inscrie pe book-mentors.ro prin formularul de inregistrare si pot adauga gratuit anunturi de meditatii in care au posibilitatea sa descrie modul in care pot influenta pozitiv vietile cursantilor interesati de disciplina respectiva. Pentru a face acest lucru, bineinteles, trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile site-ului.  In situatia in care observati ca nu apare pe site specialitatea dumneavoastra, va rugam sa ne atrageti atentia asupra acestui aspect.

Vom aduce periodic completari si sugestii privind modul in care va puteti pregati pentru examenele importante din viata, cum puteti sa va imbunatatiti procesul de invatare si sa va puneti in evidenta calitatile, precum si alte precizari ce pot fi utile, cum ar fi alternative gratuite sau avantajoase pentru meditatii, pe pagina de NOUTATI a site-ului.  Book-mentors va este alaturi si va ureaza mult succes, sanatate si spor la treaba!