Termeni si Conditii

1) Definitii:

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Site = platforma Book-Mentors.ro impreuna cu toate paginile aferente.

Utilizator = persoana care acceseaza sau viziteaza sau isi creeaza profil (introducand date) sau utilizeaza in orice mod site-ul.

Utilizator Inregistrat = un utilizator care a creat profil (cont) pe site.

Administrator = Societatea comerciala MMB MENTORS S.R.L.

Anunt= Oferta publica de prestari servicii completata si formulata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata pe Site.

2) Acceptarea Termenilor si Conditiilor:

Acest document (Termeni si Conditii) stabileste conditiile pe care orice persoana trebuie sa le respecte atunci cand viziteaza sau utilizeaza in orice mod site-ul Book-Mentors.ro.  In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre prevederile mentionate in acest document,  acel Utilizator are obligatia de a inceta de indata vizitarea, accesarea, navigarea sau orice fel de utilizare a Site-ului sau a partilor lui componente. Utilizatorii inteleg ca inregistrarea, crearea sau folosirea contului pe Site, crearea anunturilor sau orice fel de utilizare a Site-ului constituie  o acceptare neconditionata si in intregime a tuturor termenilor si conditiilor prevazute in acest document. 

 

3) Afisarea si promovarea anunturilor:

Utilizatorii inregistrati pot formula si posta pe Site Anunturi de meditatii insotite de datele lor de contact, atat timp cat aceste anunturi fac referire strict la meditatii, activitati respectabile de predare-invatare sau instruire si atat timp cat utilizatorul respecta Termenii si Conditiile site-ului, legile in vigoare si nu incalca drepturi de autor sau alte norme impuse de autoritati. Utilizatorii inregistrati inteleg si accepta ca nu au voie sa foloseasca site-ul in alt scop decat cel mentionat anterior.  Pe site sunt interzise folosirea limbajului obscen, vulgar, licentios, denigrant si adaugarea pozelor indecente. Utilizatorii nu au voie sa publice anunturi sau materiale ilegale, care incalca drepturile altor persoane, violente, obscene, care fac discriminare intre persoane, amenintatoare,  care au caracter repetitiv, care au rolul de a incarca Site-ul sau care nu au legatura cu scopul pentru care a fost creat Site-ul, cu meditatiile sau cu activitati similare. Ne rezervam dreptul de a refuza oricand afisarea sau promovarea oricarui anunt sau profil de pe acest site si de a dezactiva sau sterge oricand orice anunt sau profil fara sa-l anuntam in prealabil pe Utilizatorul care detine anuntul sau profilul respectiv. Este interzis sa incarcati sau sa publicati pe Site materiale care contin virusi sau alte programe daunatoare. Este interzis sa accesati sau sa utilizati Site-ul folosind programe daunatoare. Daca vom considera ca un utilizator incalca Termenii si Conditiile Site-ului sau utilizeaza Site-ul in mod necorespunzator sau furnizeaza informatii false,  atunci putem oricand sa ii restrictionam Utilizatorului respectiv accesul la Site, sa blocam, sa stergem sau sa dezactivam profilul sau anunturile utilizatorului sau sa stergem poza de profil, fara sa-l anuntam in prealabil pe utilizatorul respectiv.  Utilizatorii sunt de acord ca anunturile, textele si orice materiale pe care le publica pe Site sa poata fi publicate si pe pagina de facebook a Site-ului.

Platforma Book-Mentors.ro nu are un sistem de promovare (prin plata) a anunturilor postate de Utilizatorii inregistrati. Este posibil sa implementam un astfel de sistem pe viitor.

 

4) Aspecte generale:

Prin inregistrarea pe Site si postarea Anunturilor, Utilizatorii au obligatia de a introduce doar date de contact reale si descrieri corecte ale serviciului prestat in conformitate cu tema site-ului (meditatii, cursuri, instruire etc.), precum si pretul acelui serviciu. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul  Anuntului si veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate  pe Site.

Fiecare Utilizator are dreptul sa isi creeze si sa detina un singur cont pe Site, iar fiecare cont poate publica maxim patru Anunturi  in acelasi timp, cel mult un Anunt la fiecare materie/categorie.

Pentru a se putea inregistra pe Site, pentru a putea introduce date sau pentru a putea publica Anunturi, orice persoana trebuie sa aiba macar 18 ani impliniti. Prin inregistrare pe Site, crearea contului sau publicarea Anunturilor, un Utilizator declara pe propria raspundere ca are peste 18 ani.

 

5) Drepturi de autor si utilizarea continutului:

Intreg continutul Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la logo-ul Site-ului, programele, liniile de cod, elementele de design sau grafica, imaginile de fundal, textele,  precum si materialele si textele trimise de Site pe e-mail, apartin in intregime Administratorului Site-ului si sunt protejate conform legii. Anunturile publicate pe Site de Utilizatori constituie obiect al drepturilor de proprietate intelectuala ale respectivilor Utilizatori, iar acestia isi asuma in intregime responsabilitatea pentru datele, textele si imaginile publicate.

Utilizatorii au dreptul de a publica anunturi doar daca Utilizatorii respectivi sunt cei care detin drepturile de autor ale tuturor materialelor publicate, nu incalca drepturile de autor sau alte drepturi ale altor persoane si isi asuma in intregime raspunderea pentru toate materialele pe care le transmit pe Site. Prin inregistrare pe Site si publicarea anunturilor, Utilizatorii declara ca materialele publicate le apartin, nu incalca drepturile de autor sau alte drepturi ale altor persoane si sunt de acord sa isi asume intreaga raspundere si sa despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului sau pe orice persoana  nedreptatita pentru orice daune, prejudicii, pierderi, costuri , amenzi, cheltuieli, taxe, cheltuieli de judecata, decizii sau orice alte obligatii rezultate in urma publicarii materialelor respective pe Site.

Este strict interzisa copierea,  publicarea, reproducerea partiala sau totala, utilizarea in scopuri comerciale, vanzarea, precum si utilizarea in orice alt scop decat cel personal a oricarui material care face parte din continutul Site-ului sau care apartine Administratorului. Intreg continutul Site-ului , orice parte componenta a sa si orice material intalnit pe Site poate fi folosit numai in scopuri personale de catre terte persoane si cei care nu sunt titularii drepturilor de autor.  Este strict interzisa folosirea continutului in alte scopuri decat cel personal fara acordul scris al Administratorului si se pedepseste conform legilor in vigoare. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta daca vom constata ca s-au incalcat conditiile de utilizare mentionate anterior.

 

6) Limitarea raspunderii:

Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere pentru  activitatea  Utilizatorilor, nu isi asuma obligatia si nu garanteaza in nici un fel pentru continutul de orice natura al Site-ului si nici pentru continutul anunturilor, datele si ofertele introduse in Site sau prezentate de Utilizatori.
Utilizatorii inteleg si accepta ca sunt singurii responsabili de propriile actiuni, de materialele, datele si ofertele pe care le publica pe Site, precum si de consectintele pe care acestea le au in urma publicarii.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul este doar un intermediar intre Utilizatorii Site-ului si ca Administratorul nu garanteaza si nu este raspunzator in nici un fel pentru credibilitatea, acuratetea informatiilor sau ofertele publicate de Utilizatori pe Site.  Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Administratorul site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru continutul eronat sau de orice fel transmis de catre Utilizatorii inregistrati pe Site. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru informatiile si ofertele de servicii pe care acestia le posteaza pe Site, Site-ul este doar un mijloc de comunicare intre Utilizatori, iar Utilizatorii folosesc Site-ul si interactioneaza cu alti Utilizatori pe propriul risc. Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru interpretarea gresita a elementelor de continut ale Site-ului sau pentru obligatii pe care si le-au asumat Utilizatorii sau pentru ofertele emise de acestia.

Administratorul Site-ului nu garanteaza pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru ofertele Utilizatorilor si nu poate fi facut raspunzator pentru nici un prejudiciu sau pierdere rezultata in urma utilizarii Site-ului sau a partilor lui componente.Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu garanteaza in nici un fel  si nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru calitatea, disponibilitatea, cantitatea, legalitatea serviciilor si ofertelor prezentate de catre Utilizatori pe Site sau in orice alt mediu.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu ia parte la discutiile, colaborarile sau interactiunile de orice fel dintre Utilizatori, nu garanteaza si nu poate fi facut raspunzator pentru acestea. Pe Site pot aparea formulare, modele sau sugestii de completare a anunturilor, cu rol orientativ sau de prezentare pentru Utilizatori.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere pentru defectiuni tehnice care ar putea sa apara sau intarzierile cauzate de acestea si ca Administratorul Site-ului nu garanteaza Utilizatorilor faptul ca Site-ul va fi disponibil permanent, fara intreruperi sau fara erori, iar Utilizatorii sunt de acord ca Administratorul nu poate fi tras la raspundere in cazul in care apar astfel de erori. 

Utilizatorii inteleg si accepta ca in caz de forta majora (de exemplu, virusi, atacuri informatice, defectiuni tehnice etc), Administratorul Site-ului este absolvit de orice fel de raspundere.  De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice fel de raspundere pentru eventualele mesaje cu scopuri publicitare sau orice continut postat pe Site de catre Utilizatori, dar si pentru serviciile sau produsele promovate prin aceste mesaje.

Utilizatorii sunt de acord cu toate conditiile enuntate in pagina de Termeni si Conditii ale Site-ului si sunt de acord sa despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului pentru orice daune, prejudicii, pierderi, costuri , amenzi, cheltuieli, taxe, cheltuieli de judecata, decizii sau orice alte obligatii rezultate sau relationate in orice fel  cu utilizarea Site-ului  sau a partilor lui componente de catre Utilizator.

 

7) Obligatia de a respecta legile:

Toti Utilizatorii Site-ului au obligatia de a respecta toate legile in vigoare.  In particular, Utilizatorii inregistrati pe Site au obligatia de a se autoriza la Oficiul National al Registrului Comertului si de a declara veniturile pe care le realizeaza  din meditatii sau prestarea serviciilor in conditiile impuse de legea romana.

 

8) Solutionarea litigiilor:

Legea aplicabila pentru solutionarea litigiilor legate de Termenii  si Conditiile Site-ului sau orice parte componenta a Site-ului este legea din Romania. Orice fel de litigiu sau disputa dintre Administrator si Utilizatori legata de Site, continutul acestuia, Termenii si Conditiile Site-ului sau utilizarea Site-ului, va fi solutionata pe cale amiabila, iar partile implicate vor depune toate eforturile rezonabile in acest sens. In cazul in care  solutionarea litigiului pe cale amiabila este imposibila, litigiul va fi solutionat de instanta judecatoreasca romana din raza municipiul Bucuresti.

 

9) Modificarea Termenilor si Conditiilor Site-ului:

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau sterge oricand orice  prevedere din pagina de Termeni si Conditii a Site-ului fara a fi obligat sa instiinteze Utilizatorii. Continuarea  accesarii sau folosirii in orice mod a Site-ului sau a partilor sale componente de catre Utilizatori constituie acceptul complet si neconditionat al acestora al tuturor modificarilor legate de conditiile de utilizare a Site-ului facute in pagina de Termeni si Conditii. Utilizatorii au responsabilitatea de a verifica periodic pagina de Termeni si Conditii si au obligatia de a inceta de indata utilizarea in orice fel a Site-ului sau a partilor sale componente daca nu sunt de acord cu oricare dintre modificarile facute pe aceasta pagina.  Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca oricare dintre elementele de continut ale Site-ului si orice pagina poate fi modificata de Administrator, iar prin continuarea accesarii sau utilizarii Site-ului Utilizatorii accepta complet si neconditionat modificarile respective.

 

10) Prelucrarea datelor cu caracter personal si cookie-uri:

Prin inregistrarea pe Site sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate si cu modul in care Site-ul foloseste cookie-uri.